DFM2U TEAM DFM2U TEAM Author
Title: Cara Download Movie Di DFM2U
Author: DFM2U TEAM
Rating 5 of 5 Des:
Cara Download Di YTS 1. Tengok video, kalau tak faham tengok sampai faham. 2. Dalam web [yl...
Cara Download Di YTS


1. Tengok video, kalau tak faham tengok sampai faham.
2. Dalam web [yls.re/XXXX] tersenarai link download. Pilih salah satu link/hosting yang anda nak guna. Lepas tu download macam biasa. Tak perlu guna software lain untuk download, cukup guna browser yang dah sedia ada.
3. Anda juga boleh tonton video secara online. Cuma klik link Tonton.yt.
4. Sesetengah drama/filem/telemovie dari Astro yang ada video HD, akan ada 2 file, 1 untuk HD dan 1 lagi untuk SD. Anda boleh pilih nak download yang mana. Nak gambar cantik download HD yang bersaiz besar.
5. Masih tak faham sila tanya Google.com, boleh guna kata kunci "how to download from [hosting yang nak guna]" atau guna kata kunci yang anda nak guna. Contoh, "how to download from uptobox", "how to download from solidfiles" dan lain-lain.
6. Masih lagi tak faham, sila klik Start dan tekan butang Shut down. Selesai masalah...kah3
* Semua movie adalah percuma dan tak perlu masukkan no telefon.

* Tak semua movie ada zippyshare. zippy hanya untuk file saiz 200MB kebawah [untuk drama]. malas nak buat part. nanti ramai yang tanya macam mana nak sambung file tu, walaupun dah terangkan berkali-kali.

* Untuk bypass laman web yang di block, anda boleh guna Google DNS [link cara tukar ke Google DNS]. Google DNS boleh juga digunakan untuk smartphone, tablet.

* Susunan link

1. userscloud.com
2. uptobox.com
3. tusfiles.net
4. free.fr
5. hugefiles.net
6. solidfiles.com
7. zippyshare.com
8. toutbox.fr


Untuk download di link TONTON, sila pastikan anda sudah install IDM..


Internet Download Manager / IDM juga memiliki fungsi pause dan resume, hal ini membantu Anda dalam mendowload program yang lebih dari satu. IDM 6.17 Final ini sudah saya beri keygen dan patch agar menjadi Internet Download Manager IDM 6.17 Final Pro dan Full Version.


UPDATE TERBARU IDM SEPTEMBER 2016


Internet Download Manager (IDM) 6.25 Build 3 Registered (32bit + 64bit Patch)
New in version 6.25 build 3
(Released: Dis 01, 2015)

▬▬▬▬

Cara untuk install di pc atau laptop anda..

1. Download file [idman625build3.ex]
Kemudian Install terus file tersebut.

2. Pilih dan download salah satu operating system pc anda..

32bit Patch build 03.exe
64bit Patch build 03.exe

Kemudian Run file tersebut..

Selesai...


CARA KEDUA

Langkah Pertama :  Download DISINI
                                Anda download file IDM dan terus install sehingga selesai..
                             

Langkah Kedua : Download DISINI
                            Sesudah selesai mendownload IDM, anda perlu download file PATCH dan
                            terus membuka file patch tersebut..


Langkah Ketiga : Sesudah keluar seperti gambar diatas, ada terus tekan PATCH dan cari file bernama "IDMAN". Sesudah itu, anda tekan OK dan anda tidak perlu lagi memeningkan kepala untuk mendownload movie disini...)

Selamat mencuba...


 
Top